Wie zijn wij?

Kelly Goedhardt

Kelly Goedhardt

Mijn naam is Kelly en ik ben geboren op 28-01-1995.

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker MBO 4 afgerond en in het bezit van mijn EHBO baby en kind certificaat. Momenteel volg ik de opleiding toegepaste psychologie. In mijn opleidingsperiode heb ik veel ervaring op mogen doen binnen verschillende kinderopvang locaties. Het langst heb ik stage gelopen bij een gastouder. Hier heb ik ook het meest geleerd. De werkwijze en de sfeer vond ik persoonlijk een stuk prettiger en heb hierom besloten om samen met mijn moeder een gastouderopvang te beginnen. Daarnaast heb ik ook nog gewerkt binnen de kinderopvang. 

Naast het werken met kinderen heb ik ook nog andere hobby`s. Dit is voornamelijk voor de dieren zorgen bij ons thuis, lezen, sporten en wandelen met de hond. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en samen leuke activiteiten verzinnen voor een gezellige dag.

Yvonne Rutten

Yvonne Rutten

Mijn naam is Yvonne Rutten. Geboren 23-10-1965.

Ik ben de moeder van 2 volwassen kinderen, een zoon, Kevin en een dochter, Kelly. Vroeger heb ik als receptioniste gewerkt. Toen de kinderen klein waren ben ik een tijdje uit de running geweest om thuis te kunnen zijn voor mijn kinderen. In die tijd heb ik als vrijwilliger geholpen op school bij de opvang van de kinderen tijdens de middagpauze. Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest.

Ik heb de opleiding persoonlijk begeleider met als keuze-onderdeel Jeugd- en Opvoedhulp gevolgd. Ook ben ik in het bezit van een EHBO voor kinderen en baby`s. Tot heden begeleid ik families met een licht dementerend familielid.

Vanaf het moment dat Kelly stage liep bij een gastouder is bij ons het idee gegroeid om te starten als gastouder. Terwijl Kelly haar studie vervolgde, hebben we aan huis de opvang in orde gebracht. Vanaf september 2022 staan we klaar om een fijne, gezellige opvang te bieden voor de kinderen.

Gastouderopvang Kayla

Brownie en Muffin

Onze twee dwerg konijntjes wonen bij ons achter in het buiten hok. Ze zullen regelmatig te zien zijn in ons binnen hok op de opvang. Brownie en Muffin zijn twee zusjes 12-12-2020. Ze zijn lief en erg speels. Ze eten graag allerlei lekkers uit je hand.

Koda, Kayla en Mila

We hebben drie lieve honden. Koda is onze grote stoere waak papa. Kayla is onze lieve zorgzame mama en zo ook de inspiratie voor de naam van de opvang en het logo. Mila is de dochter en de meest speelse gekkie van alle drie. Samen waken ze over de opvang en beschermen het speelgoed. Tijdens de openingstijden van de opvang zitten onze honden in een aparte ruimte.

We vinden ze te groot om ze bij de kinderen te laten. Hoewel ze ontzettend lief zijn voor de kinderen willen we beiden partijen beschermen tegen mogelijke ongelukjes.

Koda, Kayla en Mila

Vragen over onze gastouderopvang?

Neem contact met ons op door te bellen of ons formulier in te vullen.